The Story of the creation of a new home for a Glasgow Musical Institution

Note the heavy timber panelling and artex painted lowered ceiling. Within the sculptural stone and concrete facade, and encased in even more concrete, lie the victorian steel supporting columns, still covered in their original textured wallpaper. At this point we really didn’t know what we were letting ourselves in for and the extent of the work that would be required to turn the interior into what it is today. In the photos below you’ll see that the process of renovation turned into one of restoration where we discovered amazing original features dating back more than 100 years, that would enhance the final design and contribute positively to the staff and customer experience or “vibe” of our shop.

We Did IT!

All the hard work was worth it

Welcome! Come in and see…We have Many Wonderful Things!